Forbedr din livskvalitet med psykoterapi

Oplever du dårligt humør og tankemylder? Måske føler du stresset og angst over fremtiden – eller måske forsøger du at bearbejde en livskrise? Der kan være mange grunde til at gå i psykoterapi. De fleste mennesker opsøger en psykoterapeut fordi de grundlæggende ønsker at forbedre deres mentale tilstand og livskvalitet.

Psykoterapi er en form for samtaleterapi, hvor klienten gennem et kortere eller længere forløb kan få hjælp til diverse psykiske problemstillinger såsom tankemylder, angst, depression og traumatiske oplevelser. Psykoterapi handler kort sagt om at give mennesker, der befinder sig et svært sted i livet, den rette hjælp til at komme videre.

Under samtaleterapien fokuseres der på at korrigere negative automatiske tanker, handlemønstre og adfærd, og dermed finde en ny retning, strategi eller løsning for fremtidig ageren.

Psykoterapi henvender sig også til mennesker, som ikke nødvendigvis gennemgår en personlig krise, men som ønsker at lære sig selv bedre at kende og udvikle sig enten professionelt eller personligt..

Få professionel hjælp hos Kirstine Risager

Hos kognitiv psykoterapeut Kirstine Risager får du et professionel og kyndigt behandlingsforløb, skræddersyet til netop dine behov og ønsker. I klinikken arbejdes der ud fra den evidensbaserede terapiform, kognitiv psykoterapi, hvor der fokuseres på sammenhængen mellem dine tanker, følelser, adfærd og handlemønstre, samt det der sker i din krop.

Eftersom titlen som psykoterapeut endnu ikke er beskyttet, kan det derfor være særligt vigtigt at sikre sig, at den psykoterapeut man vælger, har en grundig og gennemført psykoterapeutisk uddannelse bag sig. Kirstine Risager besidder den 4-årige uddannelse som Kognitiv Psykoterapeut fra Cektos, Center for Kognitiv og Metakognitiv terapi, som derved er din garanti for, at du modtager kompetent rådgivning og sparring.

Skulle du være forhindret i at møde fysisk op i klinikken, tilbydes der også sessioner online i form af video- eller telefonopkald.

Læs mere om kognitiv psykoterapi og hvordan den kan hjælpe netop dig på

Aabenraa

Vestergade 23, st.
6200 Aabenraa

 

Telefontider:
Man-Torsdag 08.00 -17.00
Fredag 08.00 -14.30

Tønder

Tønder Sygehus, 2. sal
Carstensgade 6-10
6270 Tønder

 

Telefontider:
Man-Torsdag 08.00 -17.00
Fredag 08.00 -14.30

Skal vi ringe til dig?

Du skal ikke vente.
Kontakt os nu og få behandling.

OBS! Afbud skal ske telefonisk og 24 timer før din behandling.