Faglige kompetencer

 

Kiropraktorerne hos Aktiv Kiropraktik er autoriserede sundhedspersoner, som er specialister i undersøgelse, diagnosticering, forebyggelse og behandling af smertetilstande, gener og nedsat funktion i muskel- og skeletsystemet. Kiropraktorerne er således specialister inden for hele bevægeapparatet og ikke, som mange tror, kun ryggen.

Inde i rygsøjlen løber rygmarven, hvor de fleste nerverødder til bevægeapparatet kommer fra. Disse nerverødder styrer funktionen i alle led, muskler og organer. Det er derfor meget vigtigt, at nerverødderne fungerer optimalt. Nedsat eller forkert funktion i rygsøjlens led, diskusproblemer eller slidgigt kan forstyrre nerverødderne og give smerter eller gener i kroppen, alt efter sværhedsgraden af problemet. Disse problematikker har vi hos Aktiv Kiropraktik stor erfaring med at håndtere. Vi har en høj faglig ekspertise og arbejder med udgangspunkt i den nyeste viden, erfaring og en god portion ”sund fornuft”.

Problemer i bevægeapparatet opstår typisk som følge af overbelastning eller fejlbelastning i led og muskler. Ofte opstår problemerne som følge af forløftninger, uheldige arbejdsstillinger, for lidt motion, sport, dårlig holdning, gigt, frustrationer eller stress.

Vi anbefaler, at du opsøger os, så tidligt som muligt, da vi så hurtigere kan afhjælpe dit problem. Kan vi ikke hjælpe dig, sender vi dig typisk til din egen læge. Vi har også mulighed for at tage røntgen i klinikkerne, henvise til MR-scanning, Middelfart Rygambulatorium eller afdelingen for perifere ledskader mm.

 

Aabenraa

Vestergade 23, st.
6200 Aabenraa

 

Telefontider:
Man-Torsdag 08.00 -17.00
Fredag 08.00 -14.30

Tønder

Tønder Sygehus, 2. sal
Carstensgade 6-10
6270 Tønder

 

Telefontider:
Man-Torsdag 08.00 -17.00
Fredag 08.00 -14.30

Skal vi ringe til dig?

Du skal ikke vente.
Kontakt os nu og få behandling.

OBS! Afbud skal ske telefonisk og 24 timer før din behandling.