Massage (fysiurgisk)

Hvad er fysiurgisk massage?

Hos Aktiv Kiropraktik bliver du behandlet af en lægeeksamineret massør. Han har indgående kendskab til kroppens anatomi, dens opbygning og funktion. Massagen kan bruges som fysisk behandling, forebyggelse, stimulerende eller som ren afslapning.
Ved at anvende forskellige massageteknikker, kan man aktivere nervesystemet og stimulere blodcirkulationen i kroppen. Når en muskel masseres øges trykket i musklen, vævene åbner sig og det kan komme af med affaldsstofferne. Tillige øges optagelsen af ilt og næringsstoffer. Dette er med til at kroppen kan begynde at genoprette balancen i musklen.

Massøren anvender de massageteknikker, som passer netop til dine individuelle behov og din tilstand.

Hvem kan have gavn af massage?

Massage kan hjælpe på en lang række akutte eller kroniske tilstande i led og muskler (bevægapparatet). Når der er kroniske spændinger skyldes det ofte, at mange overser eller ignorerer de signaler, som kroppen sender. De har desværre lært at leve med dem. Det kan ofte tage flere omgange af massage for at løsne for kroniske spændinger.

Typisk lindres følgende tilstande med massage:

  • nakkesmerter
  • spændingshovedpine
  • lændesmerter
  • muskelspændinger /infiltrationer
  • overbelastede ømme muskler i arme, skuldre og ben
  • anspændthed

Forebyggelse.

Vær opmærksom på ensartede og overbelastende arbejdsstillinger på arbejde og i fritiden. Husk at lytte til kroppen – har du netop opnået lindring af massagen, mærker du hurtigt, hvad det lige er, som forårsager spændinger igen. Prøv derpå at ændre det du kan, for at undgå tilbagefald.

Tværfaglig behandlingstiltag til dig der ønsker at gå i dybden.

Massøren og kiropraktoren arbejder ofte som et team hos Aktiv Kiropraktik. Du kan vælge at booke massage tider af forskellig varighed eller som en kombinationstid, således at massagen ligger umiddelbart før din kiropraktiske behandling. Afhængigt af dine behov lægges der en plan, som ved hjælp af begge behandlingsmetoder kommer til bunds i din problematik.

 

Hvad kan jeg forvente efter massage?

Der kan efterfølgende være en vis ømhed i det masserede væv, men ellers opleves ofte afslapning efter massagen. Husk at drikke rigeligt med vand lige efter massagen.

NB! Husk at medbringe et stort håndklæde, når du skal have massage. 

Aabenraa

Vestergade 23, st.
6200 Aabenraa

 

Telefontider:
Man-Torsdag 08.00 -17.00
Fredag 08.00 -14.30

Tønder

Tønder Sygehus, 2. sal
Carstensgade 6-10
6270 Tønder

 

Telefontider:
Man-Torsdag 08.00 -17.00
Fredag 08.00 -14.30

Skal vi ringe til dig?

Du skal ikke vente.
Kontakt os nu og få behandling.

OBS! Afbud skal ske telefonisk og 24 timer før din behandling.