Hvem kan behandles

 

På klinikken ser vi patienter i alle aldre og med vidt forskellige problematikker. Det kan være alt fra en lille nyfødt baby med kolik til en 90-årig med rygsmerter og alt derimellem. Som specialister i bevægeapparatet er vi uddannede til at diagnosticere og behandle mange forskellige tilstande.

Som eksempel på almindelige klager fra vores patienter er lændesmerter med eller uden iskias(bensmerter), hold i nakken, hovedpine eller akutte brystrygsmerter. Men vi ser også mange patienter med klager fra skulder, hofte og fødder(se yderligere under “symptomoversigt”).

Varigheden af generne er meget forskellig og vi ser både patienter med akut opståede smerter, subakutte smerter og kroniske tilstande af flere års varighed.

Der kan være tilfælde hvor vi vurderer at der kræves yderligere udredning for at udelukke alvorlig sygdom eller sygdom som ikke er relateret til bevægeapparatet inden vi går videre. I langt de fleste tilfælde kan vi dog hjælpe med det samme og lægger da en individuelt tilpasset behandlingsplan.

Behandlingen og behandlingsmodaliteterne tilpasses den enkelte og kan se meget forskellig ud fra patient til patient.

Til vores store glæde er mange af vores patienter blevet anbefalet af familie og venner men vi får eksempelvis også en del henvisninger fra egen læge. Som nævnt kræves der ikke en skriftlig henvisning fra lægen for at modtage tilskud fra sygesikring.

Aabenraa

Vestergade 23, st.
6200 Aabenraa

 

Telefontider:
Man-Torsdag 08.00 -17.00
Fredag 08.00 -14.30

Tønder

Tønder Sygehus, 2. sal
Carstensgade 6-10
6270 Tønder

 

Telefontider:
Man-Torsdag 08.00 -17.00
Fredag 08.00 -14.30

Skal vi ringe til dig?

Du skal ikke vente.
Kontakt os nu og få behandling.

OBS! Afbud skal ske telefonisk og 24 timer før din behandling.